Πώς να βελτιώσετε τη σχέση σας καταφέρνοντας ακριβώς το αντίθετο

Οι άντρες όπως πολύ καλά ξέρουμε είναι μεγάλα μωρά, όπως και επίσης και τα γαϊδούρια όσο μεγαλύτερα τόσο πιο χαζά.

Ξεκινάμε το countdown της σημαντικότερης σχέσης σου, με συγκεκριμένη σειρά. Προσοχή! Επαναλαμβάνω… “με τη συγκεκριμένη σειρά”. Αυτής της σχέσης που θέλεις πάσα θυσία να κρατήσεις ζωντανή. Για πάντα… Αυτής της σχέσης που θα χάσεις τον εαυτό σου, προσπαθώντας να κρατάς ικανοποιημένα τα γούστα του άλλου σου μισού.

Είσαι έτοιμη;

 

  1. Φρόντισε να είσαι πάντα στη πένα!

Όπως έχουν δείξει έρευνες , αυτές που είναι πολυπροσεγμένες διαρκούν το πολύ έξι μήνες σε σχέση. Η έρευνα λέει ότι οι άντρες θέλουν να σε βλέπουν και λίγο χύμα, “φυσική”, όπως θέλουνε να λένε.

  1. Να είσαι καλή στο μαγείρεμα!

Ναι, όλοι οι έρωτες περνάνε πρώτα από το στομάχι αυτό είναι αλήθεια. Άλλα ξέρετε τι περνάει καλύτερα στους άντρες τελικά; Το φαγητό της μαμάς τους.

  1. Να του καθαρίζεις το σπίτι συστηματικά!

Μετά από κάποιο διάστημα θα θεωρήσει την καλή πράξη σου δεδομένη. Θα σε βάλει στη θέση της καθαρίστριας και μετά από κανα δυο- τρεις μήνες θα σου βγάλει και μισθό.

Α! Και θα γνωρίσεις και τη “συνάδελφο” από τη δουλειά… που θα’ χει πάρει τη θέση σου.

  1. Να τα πηγαίνεις καλά με την παρέα του!

Άπαξ και σε συμπαθήσουν οι “κολλητοί” , τότε έγινες και εσύ μια από αυτούς. Ο εκάστοτε γκόμενος, οπότε θα σε βάλει στη θέση της “κολλητής” και… ουπς, τόσο εύκολα θα ξεχάσει ότι ήσασταν μαζί.

“Ε, είμαστε καλύτερα ως φίλοι, δε νομίζεις;”

  1. Να ζητάς την άδεια του για κάθε τι που θέλεις να κάνεις!

Θα μου πεις, αυτό γιατί είναι αρνητικό; Και ότι οι άντρες αυτό ακριβώς θέλουν, τον έλεγχο. Εμ, λοιπόν εδώ κάνουν το λάθος. Από τον πολύ έλεγχο χάνουν τα αυγά και τα πασχάλια που λένε. Φρικάρουν με τις πολλές αποφάσεις και τις ευθύνες που ξαφνικά φορτώθηκαν για να έχουν…. πως το λένε; Α! Τον έλεγχο!

  1. Να του λες ότι έχει δίκιο σε όλα!

Μια ζωή τους βλέπουμε να παλεύουν να περάσουν το point τους, ως την σωστότερη και εύλογη άποψη! Ορίστε λοιπόν. Να δούμε πόσο θα αντέξει.

  1. Να του πάρεις ένα κατοικίδιο!

Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έχει δεθεί τόσο μαζί του που εσύ θα είσαι πλέον δευτερεύον θέμα. *κατά προτίμηση θηλυκό

  1. Να του λες και να του δείχνεις πόσο ωραίος είναι!

Στην ουσία, μετά από κάποιο διάστημα, δε θα έχει κανένα νόημα να εντυπωσιάσει εσένα, εφόσον έχει φτάσει το επιθυμητό του αποτέλεσμα, οπότε θα βγει σε αναζήτηση για το επόμενο θύμα του. Θέμα ημερών.

  1. Συχνό σεξ !

Στρίμωξε τον σε κάθε γωνία του σπιτιού. Θα νιώσει πιεσμένος γιατί δε θα είναι πλέον ο κυνηγός αλλά το θήραμα. Και θα ψάχνει τρόπους να σε αποφύγει μένοντας περισσότερο χρόνο στη δουλειά and so on and so on…

  1. Και το τελευταίο και σημαντικότερο…Να τον αγαπάς! Να του λες πόσο ερωτευμένη είσαι μαζί του! Να τον λατρεύεις!

Γιατί τόσο γουρούνια είναι οι άντρες, που σε αυτό το σημείο καταλαβαίνουν πως δεν έχουν πόρτα εξόδου. τρόπο διαφυγής! Και ξαφνικά δε νιώθουν έτοιμοι για σοβαρή σχέση και μακροχρόνια δέσμευση…

 

Όσοι καταλάβατε, καταλάβατε . Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται…

Δείτε ακόμη...

Απάντηση