Εμείς

Ευαγγελία Π.

Πέρασαν σχεδόν 30 χρόνια κι ακόμα να μεγαλώσει. Γαλουχήθηκε με παραμύθια και πιστεύει στον έρωτα σαν αθεράπευτα ρομαντική. Γράφει γιατί έχει ανάγκη να σβήσει τα πάθη της. Μερόνυχτα με ένα χαρτί κι ένα μολύβι ή ακουμπισμένη σε ένα πληκτρολόγιο. Φοβάται μήπως ξεχάσει και ξέρει πως «Scripta manent, verba volant.». Σιχαίνεται το πρωινό ξύπνημα και πίνει τον καφέ της γλυκό. Δε μετανιώνει, μόνο ονειρεύεται. Ελεύθερη κι αυθόρμητη. Πιστεύει στο καλό μέσα στους ανθρώπους.

«Νοημοσύνη είναι μόνο μία. Η συναισθηματική.«

 

Ο Θεόδωρος Πουρτσίδης γεννήθηκε στην Κομοτηνή το 1979.
Σπούδασε Πολιτικές επιστήμες και Media στο πανεπιστήμιο De Montfort του Leicester ενώ ολοκλήρωσε και μεταπτυχιακές σπουδές (Master στα Μ.Μ.Ε )στο Leicester University.
Έχει εργαστεί στην εφημερίδα Αδέσμευτος Τύπος του Δημήτρη Ρίζου, στα έντυπα, Exodos και Diva /Daphne Communications – ΑΝΤ-1 Group/, στο πολιτιστικό portal των εκδόσεων biblio καθώς και στην εκπομπή Tv Tiglon του τηλεοπτικού σταθμού Alpha αλλά και στον όμιλο ΙΜΑΚΟ (2008-2009) αρχικά ως εξωτερικός συνεργάτης και μετά ως συντάκτης του περιοδικού ΟΚ και συνεργάτης του www.talkspot.gr.

«Άλλο είναι το motto μου και άλλο το γαμώτο μου…«

Θεόδωρος Π.

Αλεξία Κ.

Ελεύθερο πνεύμα, με ένα πάθος για αυτοβελτίωση και πειραματισμούς, νέες ιδέες κι επικοινωνία, στο κυνήγι της πρακτικής που ξεπερνά την αέναη θεωρία. Έμπλεξε με τη φυσική για να μάθει πώς κινείται ο κόσμος, ώσπου κατάλαβε πως η ζωή δεν είναι μαθηματικά αλλά αλχημεία.

«Πόσο κουράγιο και πόση εξυπνάδα χρειάζεσαι για να είσαι ελεύθερος;«

 

Μικρός φιλοσοφούσε πολύ, του άρεσαν και τα γαλλικά και μεγαλώνοντας είπε να το ρίξει στη γαλλική φιλοσοφία. Δύο σε ένα. Χορεύει ό,τι τον κάνει να νιώθει και γράφει ότι τον ξενίζει ή τον κάνει να σκέφτεται. Εκφράζεται για όλα όσα τον απασχολούν ή απασχολούν τους άλλους.

Χάρης Β.

Άρης Β.