Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the hustle domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/evang/web/mindrops.gr/public_html/wp-includes/functions.php on line 6121
Να με θυμάσαι – mindrops

Να με θυμάσαι

Να με θυμάσαι κάποιες στιγμές. Εκείνες που νιώθεις μόνος ανάμεσα στους ανθρώπους. Τις στιγμές που ασφυκτικά γεμάτος ο χώρος σε πνίγει. Τότε να με θυμάσαι. Όταν τριγύρω τιτιβίζουν οι άνθρωποι σαν πουλιά στις πλατείες ή στα τεντωμένα σύρματα του ηλεκτρισμού. Να με θυμάσαι όταν τα χαμόγελα τους δε σου φτάνουν για να φωτίσουν το σκοτάδι σου. Όταν η αγκαλιά σου είναι γεμάτη χάδια, τρυφερότητα, ζεστασιά μα η ψυχή σου φωνάζει.

Ξέρω. Συμβαίνει συχνά. Δεν ξεχνιούνται οι άνθρωποι που μας σημάδεψαν απλά επειδή έφυγαν. Επέλεξα μακριά σου να ζήσω το όλα, γιατί κοντά σου είχα μόνο το τίποτα.

Να μη μου γράφεις. Να μη μου μιλάς. Γιατί έχω μάθει να σβήνω από τη μνήμη μου τα πάντα και να προχωράω. Μηδενίζω κι ανασταίνομαι όπως οι φοίνικες από τις στάχτες τους.

Να με θυμάσαι, γιατί είναι αναφαίρετο δικαίωμά μου, η δικαίωση. Να με σκέφτεσαι, γιατί όλα σε σύγκριση μαζί μου θα μοιάζουν φτωχά. Είμαι ο κόσμος που ονειρεύτηκες αλλά δεν τόλμησες μέσα του να ζήσεις. Είμαι η θάλασσα που πάντα αγαπούσες. Εκείνη που πάντα θα σου λείπει.

Αυτή η θάλασσα, βαθιά, ανεξερεύνητη, πότε φουρτουνιασμένη, πότε ήρεμη, αχόρταγη, ανεξάντλητη, παντοτινή και ταξιδιάρα. Παλίρροια και άμπωτη. Αδιάκοπο παιχνίδι με τους γλάρους.

Θα με θυμάσαι και θα με σκέφτεσαι.

Δείτε ακόμη...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *